Tag

Category

Slide КОНТАКТИРАЈ
НЀ!
  Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Фармација

  ФАРМАКОВИГИЛАНЦА

  Во случај да сте лекар кој бара итна медицинска информација, кој сака да пријави несакан настан или рекламација на квалитетот на производот, може да се јавите на следниот број +389 72 80 50 19.

  Алтернативно, можете да нѐ контактирате по факс на +389 2 3248 401, или e-mail: drugsafety@promedika.com.mk

  Ние ќе Ве контактираме во текот на работното време. Во случај да се пријави рекламација на квалитет, Ве молиме чувајте примерок од производот во прашање.

  Промедика Медицина
  Ул. Св. Кирил и Методиј бр. 50
  Поштенски факс 122, 1000 Скопје

  +389 2 3248 443
  +389 2 3248 401

  Работно време:
  пон-петок 08:00-16:00
  сабота 10:00-14:00

  ФАРМАКОВИГИЛАНЦА

  Во случај да сте лекар кој бара итна медицинска информација, кој сака да пријави несакан настан или рекламација на квалитетот на производот, може да се јавите на следниот број +389 72 80 50 19.

  Алтернативно, можете да нѐ контактирате по факс на +389 2 3248 401, или e-mail: drugsafety@promedika.com.mk

  Ние ќе Ве контактираме во текот на работното време. Во случај да се пријави рекламација на квалитет, Ве молиме чувајте примерок од производот во прашање.

  Промедика

  Ул. Св. Кирил и Методиј бр. 50
  Поштенски факс 122, 1000 Скопје

  +389 2 3248 443
  +389 2 3248 401

  Работно време:
  пон-петок 08:00-16:00
  сабота 10:00-14:00