Home/Urocist

Urocist

Уроцист содржи уникатна комбинација од мечкино грозје, брусница, Д-маноза и бета-глукани за третирање и превенција на најчестите уринарни инфекции – циститис.

Уроцист е високо ефикасно решение за сите симптоми на:

  • Често мокрење
  • Силно печење при мокрење
  • Болка при мокрење
  • Заматена урина
  • Појава на крв во урина

Пакување: 15 таблети

Title

Go to Top