Home/TheraPearl frog – облога за болка за деца

TheraPearl frog – облога за болка за деца

THERA°PEARL ја комбинира лековитата моќ на терапија со загревање или разладување и со тоа овозможуваат олеснување на секојдневни тегоби и болки.

Pearl Technology® содржана во секој производ на THERA ° PEARL е револуционерна иновација, инспирирана од стара и долго користена терапија. Без разлика дали е сакате разладено или загреано дејство, Pearl Technology® практично ја одржува својата температура за време од 20 минути како најчесто препорачано време од страна на докторите и одговара на вашето тело за да ви овозможи брзо и совршено ослободување од болките.

THERA°PEARL облогата за деца користете ја за:

– истегнување
– оток
– болки од различно потекло

Title

Go to Top