Home/Silvertuss – спреј за нос

Silvertuss – спреј за нос

Силвертус спреј за нос 30мл

  • Содржи морска вода, течен прополис, црна рибизла, етерични масла од еукалиптус и лимон, колоидно сребро
  • За симптоматски третман  при настинки и вируси
  • Морската вода прави деконгестија, додека течниот прополис има силно антимикробно и антиинфламаторно дејство
  • Екстрактот од црна рибизла има директен локален протективен ефект, додека колоидното сребро делува антимикробно
  • Содржи и есенцијални масла од еукалиптус и чајно дрво кои имаат освежувачки и смирувачки ефект и ги олеснуваат дишењето и кашлицата

Title

Go to Top