Home/Silvertuss – спреј за грло

Silvertuss – спреј за грло

Силвертус спреј за грло, 30 мл

  • Содржи див синап, бел злез, сув прополис тилтриран на 10% галангин, колоидно сребро, есенцијални масла од еукалиптус и лимон
  • За симптоматски третман на иритација на грло поврзана со печење, гребење, болка и отежнато голтање
  • Присуството на екстракт од див синап помага да се врати гласот
  • Екстрактот од бел слез, ја обложува и штити оралната мукоза од надворешни иритации
  • Содржи и есенцијално масло од лимон кое има освежувачки ефект

Title

Go to Top