Home/Silvertuss – спреј за грло за деца

Silvertuss – спреј за грло за деца

Силвертус спреј за грло, за деца 30 мл

  • Силвертус спреј за грло, за деца, со вкус на јагода
  • За симптоматски третман на иритација на грло поврзана со печење, гребење, болка и отежнато голтање
  • Присуството на екстракт од див синап помага да се врати гласот
  • Екстрактот од бел слез, ја обложува и штити оралната мукоза од надворешни иритации
  • Содржи и есенцијално масло од лимон кое има освежувачки ефект

Не содржи еукалиптус

Title

Go to Top