Home/MUSTELA Нежен сапун за капење со Cold крема и органски пчелин восок

MUSTELA Нежен сапун за капење со Cold крема и органски пчелин восок

Нежен сапун за капење со Cold крема и органски пчелин восок се користи секојдневно, за миење на лице и тело на бебиња и деца, како и на новороденчиња (вклучително и предвремено родени бебиња и бебиња во одделенијата за интензивна нега).

Нежно ја чисти, ја хидрира и ја храни кожата, без да се појави ефектот на исушување кој настанува од тврдата вода.

Пчелиниот восок од органскиот пчеларник, комбиниран со cold кремата е идеална нега и заштита на кожната бариера на бебешката и детската кожа. Церамидите и cold крема помагаат во обновувањето на хидролипидниот филм на кожата.

Се прави пена во рацете и нежно се насапунуваат претходно навлажнетите тело и лице, потоа се исплакнува.

Пакување: 100g.

Title

Go to Top