Home/MUSTELA Масло за масажа со органско авокадо

MUSTELA Масло за масажа со органско авокадо

Масло за масажа со органско авокадо – време за заеднички моменти на задоволство со вашето бебе.

Масажа со масло кое хидрира и смирува со клинички докажана ефикасност. Лесно се нанесува и впива во кожата, оставајќи нежен мирис.

Екстракт од органски одгледано Avocado perseose® кој помага во обновување на хидролипидниот слој на кожата. Ова нежно масло за масажа може да се користи од самото раѓање (вклучително и кај предвреме родените бебиња), па понатаму низ детската возраст.

Пакување: шише со прскалка, 100ml.

Title

Go to Top