Home/MUSTELA Лосион за тело збогатен со органски пчелин восок и Cold крема

MUSTELA Лосион за тело збогатен со органски пчелин восок и Cold крема

Лосионот за тело збогатен со органски пчелин восок и Cold крема ја храни кожата и помага во зајакнување на нејзината надворешна заштитна бариера.

Се употребува од самото раѓање и понатаму низ детската возраст (вклучително и за предвремено родени бебиња ). Веднаш ја прави кожата нежна, со долготраен хидрирачки и исхранувачки ефект и од надвор и од внатре. Ја обновува и зајакнува надворешната бариера на кожата и ја штити од надворешните фактори. Неговата нежна, а богата текстура и единствениот благ мирис го претвораат користењето на овој лосион во вистинско задоволство.

Патентиран Дермо-Нутритивен комплекс од церамиди и Cold крема дополнет со екстракт од органски одгледано Avocado Perseose®, пчелин восок од органски пчеларник и растителни масла  за исхрана и помош во одржувањето на природната бариера на кожата.

Се нанесува на телото наутро и/или навечер со блага масажа за целосно уживање.

Пакување: туба со капаче, 200ml.

Title

Go to Top