Home/MUSTELA Гел за капење со органско авокадо – 750ml

MUSTELA Гел за капење со органско авокадо – 750ml

Гелот за капење со органско авокадо   Детално ги чисти и истовремено ги штити кожата и чувствителното теме на бебето и нежната кожа и коса на бебето/детето. Ја смирува и хидрира кожата отстранувајќи го ефектот на сушење на кожата после капење. Специјална формулација за капење без солзи.

Екстракт од органски одгледано Avocado Perseose®, витамин Б5 со смирувачки ефект и благи сурфактанти за нежно чистење без исушување на кожата. Не содржи сапун.

Се прави пена на рацете и нежно се нанесува на телото и темето на главата. Потоа се плакне.

Пакување: шише со пумпица, 750ml.

Title

Go to Top