Home/MUSTELA Влажни марамчиња за бришење со органско авокадо

MUSTELA Влажни марамчиња за бришење со органско авокадо

Влажни марамчиња за бришење со органско авокадо нежно и ефикасно ја чистат бебешката кожа (вклучително и за предвремено родени бебиња): лице, рачиња и пеленска регија, правејќи ја мека и хридирана.

Нежно и ефикасно ја чистат бебешката кожа (вклучително и за предвремено родени бебиња): лице, рачиња и пеленска регија, правејќи ја мека и хридирана.

Екстракт од органски одгледано Avocado Perseose®, растителен глицерин, кој ја хидрира кожата и спречува понатамошно губење вода, сапонини (природно средство за чистење), алантоин кој ја омекнува кожата.

Со марамче се бришат лицето, рачињата или пеленската регија. Нема потреба од испирање.

Пакување: x25 и x70 марамчиња.

Title

Go to Top