Home/MULTI-GYN Vaginal Douche Combopack Вагинален туш + 10 ефервети

MULTI-GYN Vaginal Douche Combopack Вагинален туш + 10 ефервети

Мулти-Гин вагинален туш обезбедува оптимална општа хигиена на вагината, измива чисто, ефикасно и нежно.

Содржи 2QR-Комплекс на биоактивни полисахариди

За општа и интензивна хигиена на вагината во случај на прекумерен исцедок или исцедок со непријатен мирис, јадеж, иритација и чувство на печење.
Пакување: вагинален туш + 10 ефервети

Title

Go to Top