Home/MULTI-GYN FloraPlus монодози 5 x 5 мл

MULTI-GYN FloraPlus монодози 5 x 5 мл

Препарат за третман на вагинални габични инфекции како и непријатности како чешање, иритации и бел исцедок.

Содржи 2QR-Комплекс на биоактивни полисахариди и пребиотици

  • Помага при јадеж, иритација, миризба и исцедок
  • Спречува и третира вагинални габични инфекции
  • Пребиотска поддршка на здравата вагинална флора
  • Спречува повторно појавување на кандида
  • Пребиотска стимулација на флората составена од Lactobacili
  • Се бори против штетни микроорганизми без ризик од појава на резистентност
  • Ја оптимизира вагиналната ph-вредност
  • Се користи кај посериозно нарушена вагинална ph-вредност и микрофлора како резултат на хемотерапија, радиотерапија или подолготрајна употреба на медикаменти

Пакување: 5 монодози x 5 мл

Title

Go to Top