Home/MULTI-GYN Actigel 50 мл

MULTI-GYN Actigel 50 мл

Мулти-Гин Actigel нуди брзо и ефикасно решение за третман на бактериски вагинози, третирајќи ги симптомите и причината за вагиналните непријатности. Производот е алтернатива за антибиотици и антимикотици за третман на некомплицирани микробни вагинални непријатности. Содржи 2QR-Комплекс на биоактивни полисахариди, млечна киселина, аксорбинска киселина.

  • Спречува и третира бактериска вагиноза
  • Ја намалува непријатната миризба и исцедок
  • Има директно смирувачко дејство врз јадежот и иритациите
  • Обезбедува директно олеснување на вагиналните нелагодности
  • Ја оптимизира вагиналната флора и состојбата на ткивото
  • Се бори против габични инфекции
  • Се користи и за надворешни воспаленија во пределот на интимата

Пакување: 50 мл гел + апликатор

Title

Go to Top