Home/MULTI-GYN Ефервети за вагинален туш

MULTI-GYN Ефервети за вагинален туш

Ефервети за вагинален туш за нежно вагинално измивање со природни состојки.
Еферветите се раствораат во млака вода, притоа создаваат природна и блага течност погодна за измивање. Не ја нарушува природната микрофлора и ph на вагината.

Пакување од 10 Ефервети.

Title

Go to Top