Home/MARNYS® OREGAMAR Капсули со органско масло од оригано 15 капсули

MARNYS® OREGAMAR Капсули со органско масло од оригано 15 капсули

OREGAMAR меките желатински капсули содржат органско масло од оригано растворено во маслиново масло со највисок процент на карвакол, 106mg активна супстанца.

 • Маслото од оригано содржи карвакрол – најзастапен фенол во маслото и главна антибактериска состојка која има силно негативно влијание врз микроорганизмите кои предизвикуваат разни инфекции во човечкото тело
 • Маслото од оригано исто така содржи и тимол – природен антимикотик, кој исто така го поддржува имунолошкиот систем и заштитува од токсини
 • Една од состојките е и розмаринската киселина – моќен антиоксиданс кој помага во заштита од оштетувања предизвикани од слободни радикали
 • Ги елиминира микроорганизмите од респираторниот, гастроинтестиналниот, уринарниот, гениталниот систем и кожата
 • Претставува моќен природен антиоксиданс, го штити организмот од стрес и го зајакнува одбранбениот систем

Значително помага при:

 • Уринарни инфекции (намалува воспаление)
 • Бронхитис, ринитис, настинка и продуктивна кашлица
 • Потешкотии при дигестија на храната и дисбаланс на цревната флора
 • Ревматски болки
 • Намалува холестерол и шеќер во крвта
 • Го подобрува одбранбениот систем на организмот

Економично пакување за 15 дена употреба, 1 капсула дневно

Title

Go to Top