Home/BIOFREEZE Спреј за ублажување болки 118 мл

BIOFREEZE Спреј за ублажување болки 118 мл

Биофриз спреј со брзо дејство за долготрајно ослободување од болка, врз основа на ментол, пријатно лади, предизвикува чувство на свежина. Се користи за третирање на болки во мускулите и зглобовите, како што се артритис, болка во грб, истегнувања и повреди. Лесна апликација, ослободување од болката на регии надвор од дофат на рака, како што се средината на грбот, вратот и долните екстремитети.

Пакување 118мл

Title

Go to Top