Home/BIOFREEZE Гел за ублажување болки 59 мл

BIOFREEZE Гел за ублажување болки 59 мл

Гел со брзо дејство за долготрајно ослободување од болка, врз основа на ментол, пријатно лади, предизвикува чувство на свежина. Се користи за третирање на болки во мускулите и зглобовите, како што се артритис, болка во грб, истегнувања и повреди. Ефикасно ослободување од болката на поголемите мускули и зглобови.

Пакување 59мл

Title

Go to Top