Home/BIOFREEZE Гел за ублажување болки 118 мл

BIOFREEZE Гел за ублажување болки 118 мл

Гел со брзо дејство за долготрајно ослободување од болка, врз основа на ментол, пријатно лади, предизвикува чувство на свежина. Се користи за третирање на болки во мускулите и зглобовите, како што се артритис, болка во грб, истегнувања и повреди. Совршена за апликација со рака. Ефикасно ослободување од болката на поголемите мускули и зглобови.

Пакување 118мл

Title

Go to Top