Home/BIOFAR Zinc Vitamin C– ЗА СИЛЕН ИМУН СИСТЕМ

BIOFAR Zinc Vitamin C– ЗА СИЛЕН ИМУН СИСТЕМ

Шумливи таблети со комбинации од витамини и минерали кои ги задоволуваат потребите на организмот при различни состојби.

Имаат пријатен овошен вкус и не соржат шеќер, аспартам и вештачки бои.
Со своите оптимални концентрации и одлична апсорпција тие се новата генерација на шумливи формулации кои го поддржуваат здравјето со само една таблета на ден.

Кога? – При сите состојби кога е ослабен имуниот систем (болест, опоравок, промена на годишни времиња), акутни инфективни состојби, дијареа, акни, сува кожа, кршливи нокти и проблеми со косата. Цинкот и Витаминот Ц се особено важни микронутриенти за здравјето во репродутиктивниот период.

Кому? – За возрасни и постари лица, за тинејџери, за реконвалесценти, лица чуваствителни на сезонски промени. Особено е важна надополна на Цинк и Витамин Ц кај лица кои се склони кон инфекции и лица кои имаат порблеми со кожа, коса и нокти.

Комбинацијата од Цинк (од органски извор за оптимална апсорпција) и природен Витамин Ц, со пријатен вкус на цитрус е моќно оружје во борбата со настинките, акните, проблемите со кожата, косата и ноктите и дава целокупна поддршка на имуниот систем.

Шумливите таблети BIOFAR Zinc Vitamin C се со дози наменети за возрасни, без шеќер, без аспартам, без вештачки бои и со пријатен цитрусен вкус.

Дозирање: 1 таблета дневно растворена во голема чаша вода, по можност наутро, по појадокот.

Пакување: 20 шумливи таблети во туба.

Title

Go to Top