Home/BIOFAR Vitamin C 1000mg – ЗА ЕНЕРГИЈА И ИМУНИТЕТ

BIOFAR Vitamin C 1000mg – ЗА ЕНЕРГИЈА И ИМУНИТЕТ

Шумливи таблети со комбинации од витамини и минерали кои ги задоволуваат потребите на организмот при различни состојби.

Имаат пријатен овошен вкус и не соржат шеќер, аспартам и вештачки бои.
Со своите оптимални концентрации и одлична апсорпција тие се новата генерација на шумливи формулации кои го поддржуваат здравјето со само една таблета на ден.

Кога? – Кај ослабен имунитет, при состојби на настинка и грип, во периоди на реконвалесценција, кај алергиски ринитис, при зголемен оксидативен стрес, при интензивни тренинзи.

Кому? – За возрасни лица во периоди на исцрпеност и зголемен напор, за реконвалесценти, за лица осетливи на сезонски пормени, особено важна надополна на Витамин Ц за лица кои пушат, за спортисти или лица кои повремено спортуваат.

Богата формула за помош на имунолошиот систем во борба со заморот и сезонските промени. Високата доза Витамин Ц со биофлавоноиди е специјално дизајнирана да го елиминира заморот, да ја покачи енергијата и да го оптимизира работењето на  имунитетот.

Шумливите таблети BIOFAR Vitamin C 1000mg се со дози наменети за возрасни, без шеќер, без аспартам, без вештачки бои и со пријатен природен цитрусен вкус.

Дозирање: 1 таблета дневно растворена во голема чаша вода, по можност наутро по појадокот.

Пакување: 20 шумливи таблети во туба.

Title

Go to Top