Home/BIOFAR Potassium Magnesium – ЗА ЗДРАВИ МУСКУЛИ

BIOFAR Potassium Magnesium – ЗА ЗДРАВИ МУСКУЛИ

Шумливи таблети со комбинации од витамини и минерали кои ги задоволуваат потребите на организмот при различни состојби.

Имаат пријатен овошен вкус и не соржат шеќер, аспартам и вештачки бои.
Со своите оптимални концентрации и одлична апсорпција тие се новата генерација на шумливи формулации кои го поддржуваат здравјето со само една таблета на ден.

Кога? – При недостаток на калиум во организмот, грчеви и напнатост во мускулите, чувство на трнење во екстремитетите, неконтролирано треперење на очните капаци.

Кому? –За лица кои имаат неволни контракции на мускулите, лица кои имаат изразена манифестација на нервоза, лица кои повремено се бават со спорт и имаат мускулен умор.

Оптимални и избалансирани дози на Kалиум и Mагнезиум од органски извори и витамини од групата Б за подобра функција на мускулите.

Шумливите таблети BIOFAR Potassium Magnesium се со дози наменети за возрасни, без шеќер, без аспартам, без вештачки бои и со вкус на маракуја.

Дозирање: 1 таблета дневно растворена во голема чаша вода, по можност наутро, по појадокот.

Пакување: 20 шумливи таблети во туба.

Title

Go to Top