Home/BIOFAR ACE Selenium-Zinc – МОЌНА АНТИОКСИДАНСНА КОМБИНАЦИЈА

BIOFAR ACE Selenium-Zinc – МОЌНА АНТИОКСИДАНСНА КОМБИНАЦИЈА

Шумливи таблети со комбинации од витамини и минерали кои ги задоволуваат потребите на организмот при различни состојби.

Имаат пријатен овошен вкус и не соржат шеќер, аспартам и вештачки бои.
Со своите оптимални концентрации и одлична апсорпција тие се новата генерација на шумливи формулации кои го поддржуваат здравјето со само една таблета на ден.

Кога? – Кога е потребна заштита од оксидативен стрес, за зачувување на младешкиот изглед, за одржување на добар вид, при состојби на ослабен имунитет, кај сува и оштетена кожа.

Кому? – За лица од возрасната група 40+ години, за жители во загадени подрачја, за лица кои имаат недоволна и/или непотполна исхрана (рестриктивни диети или болести), возрасни лица, за спортисти со интензивни тренинзи.

Формулација богата со антиоксиданси од органско потекло како ваш најдобар сојузник во борбата со оксидативниот стрес и заштита на клетките од предвремено стареење. Особено е важна надополната на овие витамини и минерали во подрачја со загаден воздух и кај лица со континуирано изложување на стрес.

Шумливите таблети BIOFAR ACE Selenium-Zinc се so дози наменети за возрасни, без шеќер, без аспартам, без вештачки бои и со пријатен тропски овошен вкус.

Дозирање: 1 таблета дневно, растворена во голема чаша вода, по можност во тек на оброк.

Пакување: 20 шумливи таблети во туба.

Title

Go to Top