Home/BIOFAR 12 Vitamins/12 Minerals – ЗА ДА ОСТАНЕТЕ ВО ДОБРО ЗДРАВЈЕ

BIOFAR 12 Vitamins/12 Minerals – ЗА ДА ОСТАНЕТЕ ВО ДОБРО ЗДРАВЈЕ

Шумливи таблети со комбинации од витамини и минерали кои ги задоволуваат потребите на организмот при различни состојби.

Имаат пријатен овошен вкус и не соржат шеќер, аспартам и вештачки бои.
Со своите оптимални концентрации и одлична апсорпција тие се новата генерација на шумливи формулации кои го поддржуваат здравјето со само една таблета на ден.

Кога? – Се препорачуваат при промена на годишните времиња, при чувство на замор и недостаток на енергија после болест, при состојби на слаба или нискокалорична диета, при недостаток на физичка активност.

Кому? – Особено е важена суплементација со витамини и минерали во периоди на зголемен ментален напор кај ученици и студенти (учење, испити), кај лица кои пушат, кај возрасни лица со знаци на замор и исцрпност, кај спортисти.

Богата и комплетна формула за враќање на организмот во форма. Избалансирани дози на витамини и минерали од органско потекло и биофлавоноиди кои помагаат во намалување на заморот (железо, магнезиум, витамини од групата Б- Б2, Б3, Б5, Б6, Б9, Б12, витамин Ц) и го одржуваат енергетскиот метаболизам (калциум, бакар, железо, јод, магнезиум, манган, фосфор, витамини од групата Б- Б1, Б2, Б3, Б5, Б6, Б8, Б12 и Ц).

Шумливите таблети BIOFAR 12 Vitamins/12 Minerals се со дози наменети за возрасни, без шеќер, без аспартам, без вештачки бои и со пријатен вкус на црвен портокал.

Дозирање: 1 таблета дневно, растворена во голема чаша вода, по можност наутро по појадокот.

Пакување: 20 шумливи таблети во туба.

Title

Go to Top