Home/Silvertuss – сируп

Silvertuss – сируп

Силвертус сируп помага при:

  • Симптоматски третман на болка во грлото поврзана со мукозен секрет и кашлица
  • Го потпомага искашлувањето на секретот и ја ублажува иритацијата во грлото
  • Содржи природни екстракти кои ја штитат оралната мукоза од надворешни иритации и ја олеснуваат бронхијалната секреција
  • Екстрактот од мајчина душичка го смирува бронхијалниот спазам

Има силно експекторантно и антисептично дејство

Title

Go to Top