• OREGAMAR меките желатински капсули содржат органско масло од оригано растворено во маслиново масло со највисок процент на карвакол, 106mg активна супстанца.
  • Маслото од оригано содржи карвакрол - најзастапен фенол во маслото и главна антибактериска состојка која има силно негативно влијание врз микроорганизмите кои предизвикуваат разни инфекции во човечкото тело
  • Маслото од оригано исто така содржи и тимол - природен антимикотик, кој исто така го поддржува имунолошкиот систем и заштитува од токсини
  • Една од состојките е и розмаринската киселина - моќен антиоксиданс кој помага во заштита од оштетувања предизвикани од слободни радикали
  • Ги елиминира микроорганизмите од респираторниот, гастроинтестиналниот, уринарниот, гениталниот систем и кожата
  • Претставува моќен природен антиоксиданс, го штити организмот од стрес и го зајакнува одбранбениот систем
  Значително помага при:
  • Уринарни инфекции (намалува воспаление)
  • Бронхитис, ринитис, настинка и продуктивна кашлица
  • Потешкотии при дигестија на храната и дисбаланс на цревната флора
  • Ревматски болки
  • Намалува холестерол и шеќер во крвта
  • Го подобрува одбранбениот систем на организмот
  Економично пакување за 15 дена употреба, 1 капсула дневно
  • Маслото од оригано содржи карвакрол - најзастапен фенол во маслото и главна антибактериска состојка која има силно негативно влијание врз микроорганизмите кои предизвикуваат разни инфекции во човечкото тело
  • Маслото од оригано исто така содржи и тимол - природен антимикотик, кој исто така го поддржува имунолошкиот систем и заштитува од токсини
  • Една од состојките е и розмаринската киселина - моќен антиоксиданс кој помага во заштита од оштетувања предизвикани од слободни радикали
  • Ги елиминира микроорганизмите од респираторниот, гастроинтестиналниот, уринарниот, гениталниот систем и кожата
  • Претставува моќен природен антиоксиданс, го штити организмот од стрес и го зајакнува одбранбениот систем
  Значително помага при:
  • Уринарни инфекции (намалува воспаление)
  • Бронхитис, ринитис, настинка и продуктивна кашлица
  • Потешкотии при дигестија на храната и дисбаланс на цревната флора
  • Ревматски болки
  • Намалува холестерол и шеќер во крвта
  • Го подобрува одбранбениот систем на организмот

Title

Go to Top