ПАРТНЕРИ

Градењето трајни комерцијални партнерства е од фундаментално значење за нашите долгорочни стратегии за развој и раст во работата. Нашите партнери вклучуваат производители и дистрибутери кои ја делат истата цел, да го подобрат и олеснат пристапот до лекови со висок квалитет. Ја користиме нашата воспоставена мрежа на контакти и нашата експертиза за здравствениот сектор, за да го водиме целиот процес за влез и позиционирање на нашиот пазар.

Нашите партнери добиваат:
– Уникатен пристап на пазарот и широко познавање на сите сегменти
– Пристап ориентиран кон решенија
– Работа по највисоки стандарди за квалитет
– Точно и доверливо споделување информации
– Соработка, транспарентност и флексибилност

Секогаш сме заинтересирани за градење нови партнерства со производителите и дистрибутерите. Доколку сте заинтересирани за соработка со нас, Ве молиме контактирајте не.

Slide КОНТАКТИРАЈ
НЀ!
  Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Фармација

  ФАРМАЦИЈА

  Ние сме иновативна, динамична и реномирана веледрогерија која ги спојува научниците, производителите на лекови, здравствените работници и пациентите за да ги обезбедиме најдобрите лекови на оние на кои им се потребни.

  ПРОМЕДИКА врши увоз на лекови од реномирани светски производители. Постапките за увоз на лекови ги следат важечките прописи за увоз на лекови, како и примероци за клинички испитувања од Законот за лекови и медицински помагала и Царинскиот закон на Р. Македонија.

  ПРОМЕДИКА располага со повеќе од 1000 м2 најсовремено опремен магацински простор кој во целост ги задоволува барањата на Добра Дистрибутивна Пракса (Good Distribution Practice) и Добра Пракса на Складирање (Good Storage Practice).

  Промедика Медицина
  Ул. Св. Кирил и Методиј бр. 50
  п.фах 122, 1000 Скопје

  +389 2 3248 443
  +389 2 3248 401

  Работно време:
  пон-петок 08:00-16:00
  сабота 10:00-14:00