Доколку имате забелешки од нашата услуга, времето и начинот на дистрибуција или имате забелешка на производите во однос на изгледот на амбалажата, рокот на употреба или доколку лекот е оштетен контактирајте нѐ на контакт формата подолу.

Ве молиме зачувајте го примерокот од производот кој го рекламирате.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Во случај да сте лекар кој бара итна медицинска информација, кој сака да пријави несакан настан или рекламација на квалитетот на производот, може да се јавите на следниот број 00 389 70 327 454.
Алтернативно, можете да нѐ контактирате по факс на 00 389 2 3248 401, или e-mail: drugsafety@promedika.com.mk
Ние ќе Ве контактираме во текот на работното време. Во случај да се пријави рекламација на квалитет, Ве молиме чувајте примерок од производот во прашање.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Фармација

+389 2 3248 443
+389 2 3248 443
velevska_a@promedika.com.mk

Фармаковигиланца

+389 2 3248 435
+389 2 3248 401
drugsafety@promedika.com.mk

Сектор за обезбедување квалитет

+389 2 3248 433
+389 2 3248 401
quality@promedika.com.mk